Evenimente

Denumire Eveniment: 

Cupa de Golf a Clubului Diplomatic


Data: Duminica 24.06.2007


La invitatia organizatorilor Fairway Events si Clubul Diplomatic Bucuresti, Fundatia Pentru Apararea Drepturilor Contribuabililor,  a participat la evenimentul Cupa de Golf a Clubului Diplomatilor, Prima Editie, in calitate de sponsor, ocazie cu care din discutiile purtate cu cei prezenti a constatat ca in relatiile sale cu institutiile si autoritatile statului, “Contribuabilulul” intampina nenumarate greutati. Accesul la drepturile si interesele sale legale se face deosebit de greu, pe de o parte datorita unei legislatii stufoase, pe de alta si datorita modului in care functionarii  inteleg sa puna in aplicare legea.

            Evenimentul s-a bucurat de prezenta a importanti oameni de afaceri, precum si a unor diplomati de cariera, tematica abordata fiind una diversa si totodata complexa, punandu-se in discutie probleme precum: evitarea dublei impuneri prin conventii intre state, aplicarea TVA, pentru importuri intracomunitare si extracomunitare, impozitarea directa si noile modificari in materie, problema raporturilor de munca si modificarile legislatiei in materia permiselor de munca, si multe altele.

Feed-back –ul primit a fost unul pozitiv, majoritatea celor prezenti apreciind initiativa infiintarii unei asemenea fundatii, sens in care si-au exprimat ferma convingere ca prin activitatea sa, Fundatia poate inlesni accesul Contribuabilului la exercitiul drepturilor sale precum si  posibilitatile de valorificare a intereselor sale legale.

Adresam prin prezenta multumiri tuturor celor cu care am purtat discutii si ii asteptam si cu alte situatii “incomode”, cu siguranta impreuna vom gasi un raspuns, pentru ca:

Daca ai dreptate, ai drepturi!  precedentul

urmatorul  

Noutati

Ordinul Presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala nr. 2112/2010 pentru aprobarea procedurii de solicitare si eliberare a certificatului pentru spatial cu destinatie de sediu social si de inregistrare a documentului care atesta dreptul de folosinta asupra spatiului cu destinatia de sediu social, precum si pentru aprobarea modelului si continutului unor formulare


 Vineri 02.07.2010 citeste tot  

Raportarile contabile la 30 iunie 2010, precum si declaratiile operatorilor economici care nu au desfasurat activitate sau se afla in curs de lichidare, potrivit legii, se vor depune pana cel mai tarziu la data de 13 august 2010.


 Vineri 02.07.2010 citeste tot  

Societatile comerciale nu pot obtine de la organul fiscal, certificatul aratat la art. 17 alin.3 lit.b din Legea nr. 31/1990(r). Ordonanta de Urgenta a Guvernului, privind unele masuri de combatere a evaziunii fiscale, nr. 54/2010, a modificat si completat Legea nr. 31/1990(r) privind societatile comerciale, blocand activitatea la Oficiul Registrului Comertului!


 Marti 29.06.2010 citeste tot  

FADC lanseaza site-ul www.fadc.ro, un loc creat pentru inlesnirea comunicarii dintre contribuabili si Fundatia pentru Apararea Drepturilor Contribuabililor.


 Duminica 24.06.2007 citeste tot  

Fundaţia pentru Apărarea Drepturilor Contribuabililor este un organism nou, apărut pentru a apăra interesele persoanelor fizice şi juridice din Romania. Prima sa conferinţa a avut loc pe 13 iunie 2007, cu ocazia lansării oficiale, in cadrul seminarului `Fiscalitatea, o problema?`


 Marti 12.06.2007 citeste tot  

Sondaj de opinii

Sunteti multumit de serviciile gratuite oferite de FADC?

foarte multumit
multumit
destul de putin multumit
deloc multumit

      
80%
13%
4%
3%
  
Testimoniale

    In data de 01.Noembrie.2006, in calitate de Presedinte al Consiliului de Administratie al S.S.I.F. ALPHA FINANCE ROMANIA S.A., prin Ordonanta nr.913/01.11.2006, emisa de COMISIA NATIONALA A VALORILOR MOBILIARE, am fost sanctionat cu amenda in valoare de 2 000 RON, pentru nerespectarea dispozitiilor art. 277 alin.1 din Legea nr. 297/2004.